РОКСАНА: ВСЯКА ПТИЦА ПЕЕ СВОЯТА ПЕСЕН

Обичаната от всички Роксана изненада с пост в официалната си фейсбук страница Роксана/Roksana. Някой явно е размитил водата ромската дива ,защото буквално избухна.

Публикуваме без редакторска намеса ,едно към едно какво написа кралицата на ромската музика . Остава въпросът ,защото и към кого ????

Роксана: Ще кажа така и кой разбрал ,разбрал …….. !
Не се боря с никой ,не се състезавам с никой, не копирам никой и не гледам в паничката на никой . Всяка птица пее своята песен и има своя идентичен глас, а всеки глас има поне един човечец, който го харесва и за това трябва да звучи.

Айде вземете и слезнете на земята. Свалете си черните тъмни очила и “ марковите “ дрешки ( или ги върнете на стилиста ) огледайте се добре за да се подсетите кои сте и спрете да сочите с пръст когато ръцте ви са достатъчно мръсни или когато не сте в центъра на някой микрофон или прожектор ,защото ехото има очи и уши .

Това което съм аз ,съм благодарение първо и единствено на родителите си , на себе си ,а след това на човека ,който ме показа на широката публика и ми даде името Слави Трифонов ,и списъка приключва до тук . Учила съм се от много изпълнители и български и чужди и продължавам да се уча . Докато съм жива ще е така, и въобще докато човек е жив се усъвършенства и всеки ден научава по нещо ново .

Омръзна ми ,писна ми да слушам как всеки втори ме е създал , как са ми подали ръка и са ме е направили Роксана. Да ама не .
Друго нещо да ви кажа по повод на моя социален статус преди да бъда Роксана. Бях същата каквато съм и днес с разликата ,че сега ме познава цяла България, половин Европа и половината Балкан само и единствено заради моят глас и музика която правя .

Била съм обикновено момиче, което е пораснало в едно нормално и почтено семейство. Сега когато не съм на сцената се опитвам да водя същия този нормален земен живот ,защото за разлика от вас съм смъртнна. Дано бог ми даде дълги и щастливи години живот . Да отгледам и да се радвам на внуци и правнуци , желая същото и на вас . АМИН!

Аз знам колко съм певица и нямам нужда някой да ме оценява особено хора ,които нямат абсолютно никакво право .
Една песен се създава от композитор и текстописец, но аз съм тази която и дава шанс ,душа и живот .

По повод на моята награда Кралица на ромската музика ще кажа само ,че се гордея ,че е връчена на мен ,защото безкомпромисно я заслужавам и се радвам ,че имам честта да нося тази корона. Бог е велик и той е решил така. Да си кралица на ромската музика не е достатъчно да пееш на ромски ,а и да имаш отношение към етноса си , показала съм не веднъж своето и продължавам да го правя.

Моята сила е моята публика , моята армия от любов и подкрепа и тази любов неможе да ми вземе никой . Аз не разделям феновете си никога , както пея пред сто човека ,така пея и пред десет хиляди и в двата случая оставям сърцето си на сцената !

Защото написах това ли ? Защото така!

Фотограф: Иван Стефанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *