Grand Music Studio e официално открита

Grand Music Studio :
Скъпи приятели приветстваме ви с добре дошли в официалната Facebook страница на Grand Music Studio . Освен тук ще ни откриете и във всички други социални профили на компанията , Instagram и Twitter .

По специално искаме да ви поканим , да се абонирате за нашият YouTube канал , #Grand_Music_Channel където ще имате възможността да се наслаждавате до безкрай на нашите изпълнители и тяхната музика.



Имаме удоволствието да се похвалим ,че вече Grand Music Studiо e официално открита .
Това избрахме да се случи по време на снимките на първият видеоклип с марка Grand
За да ви направим съпричастни и да задоволим любопитството ви споделяме няколко кадъра от щастливия ден .



Аз Алекси Маринов и кралицата на ромската музика Роксана по примера на Саша Попович и Лепа Брена решихме да обединим опит , емоция, музика ,приятелство, уважение, обич и почтеност в едно и го нарекохме Grand Music Studio. Освен съпродуцент на музикалната компания ,Роксана е и наш почетен изпълнител . Със своята популярност, музика и талант тя придава на Grand онзи финес и блясък, които може да придаде само звезда като нея .

Тя е точният пример и дава отговор на въпроса какви изпълнители ще имат място на нашата сцена . Смея да твърдя ,че първият ни артист е буквално едно музикално изкушение ,което притежава всички качества с които да ви впечатли. Тя е млада госпожица ,едва на 16 години без музикален опит ,но със завидни вокални възможности .



Абсолютно и категорично първата песен с която ще зазвучим ще е разбира се на балканската звезда Роксана.
Избрахме тя да ни е за кадем и да постави началото на нашата музикална империя.

🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜🔜💙
Grand Music Studio- Музиката на Ангелите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *