Роксана изпя Halo на Beyonce на цигански

Роксана изпя един от най-големите хитове на Beyonce – “Halo” с нов текст и то изцяло на цигански език! Римейкът на Роксана се казва „Девла Исусе“ и идва с изключително силно послание. Може да гледате клипа ТУК!
Връзката между Beyonce и Роксана датира отдавна, като световната звезда е един от идолите на „Кралицата на циганската музика “ от самото начало на кариерата ѝ. През 2013 г. Роксана прави препратки към Beyonce с цялата си визия в клипа на песента „С „О“ започваш“. „Една нощ сънувах необикновен сън как аз правя “Halo” и на сутринта веднага се обадих на текстописеца Енчо Расимов“, споделя необикновената история на „Девла Исусе“ самата Роксана. В началото всички се опитват да разубедят певицата, защото мисията ѝ изглежда невъзможна. Лицензодържателите на авторските права на “Halo” обаче дават разрешеннието си на Роксана да направи кавър на песента.


„Девла Исусе“ се отличава с изключително силно послание, което Роксана отправя към своите слушатели и ромите по цял свят за пореден път (след като го направи с нестандартния си проект „Джелем, Джелем“). „Трябва да спрем да си поставяме граници. Добрият, талантливият, можещият не бива да бъде ограничаван и връзван. Песента не може да бъде вързана и затова аз отправям своите послания чрез нея, за да стигнат до всеки. Нека се обърнем към Бога, да си прощаваме повече и да отворим сърцата си по-широко“, казва Роксана.
Новата песен демонстрира и безграничните способности на гласа на Роксана, която за пореден път доказва, че няма никакви стилови ограничения. За смелостта и професионалното си изпълнение на „Девла Исусе“, певицата вече получи лични поздравления от сръбската звезда Драгана Миркович, неповторимата Софи Маринова и още много колеги от всички Балкански държави.


Клипът на „Девла Исусе“ е сниман в читалището в град Ловеч и в центъра на балканския град. Режисьор е Радина Миленчева, с която Роксана работи успешно в последните си хитови проекти.
Дигиталната дистрибуция е поверена на KVZ Music Ltd.

Автор : Иваничка Кючукова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *