Роксана „отвя “ Истанбул! Певицата счупи рекорда в най-големия град на Турция.

Много изпълнители са пяли в най-големия град на Турция, Истанбул и точно на този фестивал на българските емигранти на открито . Шест години по късно обаче след първото и гостуване през 2016 ,беше необходимо Роксана да се появи отново на сцената на фестивала и да счупи рекорда по посещаемост.

С музикален спектакъл в Истанбул пред 15 000 хиляди Роксана увенча края на летният си сезон с още един успех и запечата още красиви ,скъпи и незабравими моменти със своята публика.

– Добър вечер Истанбул , добър вечер Турция – бяха думите, които Роксана отправи към публиката, дошла от цялата страна, за да я поздрави с бурните си аплодисменти.

Кралицата на ромската музика поздрави всички с песента „ Истанбул “, с която всъщност даде старт на концерта и точно като в броеница започна да реди хит след хит , песни белязали кариерата и на истинска звезда.

Публиката пееше заедно с любимата си певица, която за пореден път показа музикалното си величие, за пореден показа защо е ненадмината, когато говорим за голяма певица и голям човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *