Роксана: Пет пръсти и не са еднакви. Така и във всеки дом не цари щастие.

Наскоро фолк звездата Роксана преживя раздяла с вторият си съпруг . Популярната певица подаде молба за развод, след като разкри шокиращи факти за брака си. Както всяка друга любяща майка, поставена в такава ситуация, Роксана сподели, че не се чувства щастлива.

Чалга дивата беше хваната в крачка по време на пазар в германски супермаркет, като по петите й ходеха охранители с тениски на най-известния рокерски мотоклуб в света „Ангелите на ада“.

Тя не скри и отново до болка искрена с пореден пост в социалните мрежи отговори на “ моралистите “ и „съдниците “ в онлайн пространството . Певицата получи абсолютна подкрепа от феновете . Освен нейната публика ,която я обожава кралицата на ромската музика Роксана може да разчита на съчувствие и разбиране от страна на цяла армия жени и майки ,които се изказаха в нейна защита.

„Пет пръсти има човек на ръката и не са еднакви, така и във всеки дом не цари щастие за съжаление и в някои случай по добрия вариант е всеки да търси щастието си другаде . Всеки да си гледа собствената паничка ,да не сочи с пръст и да не съди . Аз съм майка която не си оставя децата ,аз живея за децата си . Когато съм си тръгнала от там ,когато взех решение, че ще сложа край на този цирк не е било заради мъж , той се появи по късно , в точното време и на точното място за което благодаря на съдбата . Просто щастието, семейството за което се борех и ви показвах беше само на снимки ,но действителността беше друга , беше обидна за мен ,за децата ми и близките ми . Аз си знам най добре . Весело посрещане на коледните и новогодишни празници. Бъдете благословени.До болка искрена пише и разголва душата си певицата.

Въпреки драмите в личният си живот фолк дивата не спира да работи по нови песни и обещава много скоро да зарадва публиката с нещо красиво .

www.roksana.bg / 2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *