Синан : Роксана отвори вратата на голямата сцена за мен. Благодаря

Приятели имам честа и удоволствието да ви представя чисто новото си парче ,което озаглавих “ РОКСАНА “
Една песен ,която кара всички клетки на човешкото тяло да крешят от добро настроение. Песента е по моя музика и текст ,която младият и талантлив композитор Даниел Димитров облече в невероятен аранжимент ,а Спас Лазаров мастерира по най добрия начин.


Текста е много истински ,текст за любимата, нежната ,страстната и пленяваща с красотата си жена , текст за една кралица .
Исках да изпея песен с която да и благодаря за това ,че отвори вратата на голямата сцена за мен . Каза ми ела това е твоето място и твоят път . Показаме на цяла България и Европа ,и дори за миг не се притесни, че аз съм просто едно малко момченце, а тя голяма звезда. Напротив виждах гордостта ,любовта и щастието как как блестяха в очите и . Радваше ми се със цялото си сърце ,а това уважение и обич между нас продължава и до днес.

Клипа на песента заснехме в град Ловеч с режисьора Добромир Николов и неговия екип . За грима ни се погрижи майстора на четките Цецо Андреев, а за косата се оставихме в ръцете на Емилио Стефано.
Не на последно място, напротив искам да благодаря на виртуозите от оркестър “ Метин Тайфа“ , както и на мойте продуценти от Диапазон Рекърдс и телевизия ФЕН ТВ за безрезервната им подкрепа .
Благодаря на всички за прекрасната работа ,за мен беше привилегия да работим заедно ,защото сте неделима част от моя успех .Респект!

От своя страна Роксана веднага сподели новата песен и в своите лични профили в социалните мрежи и написа . “ Благодаря от сърце ,Синанчо за този жест . За мен беше удоволствие. Обичам те „

От достоверни източници знаем, че двамата хитови и обичани изпълнители подготвят дуетна песен за феновете на най обичайната и слушана музика в България, Европа и Балканите. Оставаме на режим внимание и очакваме още изненади от тях .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *