Роксана: Пускам нещо ново . Очаквайте

Една от най обичаните и пеещи изпълнители на Балканите е безспорно кралицата на ромската музика, Роксана. Популярната певица през последната една година не спира да работи , да прави музика и да радва публиката си .

Тя една от малкото изпълнители, които нямат маска , не играят пред медиите и феновете с различно поведение. Тя е абсолютно натурална , себе си и заради това е обичана всеки ден повече и повече. Феновете на звездата се множат непрекъснато, това забелязахме и от социалните мрежи на любимата певица .

Фейсбук страницата на Роксана за последният месец и половина е качила нови 50 хиляди фена и вече е с над 300 хиляди последователи.

Голям интерес има и към нейният инстаграм профил – roksana_official_music, YouTube канал – Roksana Music Channel, както и към личният уебсайт на обичаната певица- www.roksana.bg

Още повече печели сърцата на хората с лайфовете си на живо . Последният лайф на Роксана гледаха на живо над 10 000 хиляди последователи . Певицата буквално взриви социалните мрежи и медиите с изказването си в защита на майките, разделението и расизма в България.

Екипът ни потърси любимката на народа за интервю ,но я засякохме не къде да е ,а на снимачната площадка. На въпроса ни къде я намираме Рокси отговори “ Пускам нещо ново , очаквайте “ Оказа се ,че тя снима нов видеоклип ,към абсолютно нова песен и ни изненада много приятно. Интервюто ни със звездата на балканската музика предстои.

Фотограф: Иван Стефанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *