На Кафе с Роксана . Интервюто

Едно различно блиц интервю на звездата

Как започна съвсем в началото вашата кариера?

Ще отговаря така . Аз съм родена в семейството на музикант .Отгледана съм с музика ,защото моят баща свири на ударни инструменти, но е и невероятен певец .
Тази моя любов към музиката съм наследила от него . Пяла съм с много оркестри ,едни от най добрите музиканти и там съм се шлифовала като добра певица.
Но в действителност моята професионална кариера започна наистина през 2009-та година точно на моя рожден ден 4 октомври в шоуто на най популярният човек в България, властелинът на шоубизнеса Слави Трифонов , в конкурса “ Стани попфолк звезда “ там бях финалист и той ми даде моят артистичен псевдоним, Роксана. Той ме кръсти така , моето истинско име е Антоанета Линкова.

Значи от дете сте показвали този интерес към музиката?

Мисля ,че в първият въпрос отговорих и на втория .  Да от дете пея , и немога да си представя живота си без музика.  Сега гледам и децата си с музика . Имам двама сина Даниел на 19 години и Александър на 4 години . Големият ми син вече пише музика и свири прекрасно на клавир. Малкият е още малък въпреки ,че забелязвам една огромна любов от негова страна към духовите инструменти.  Много ще съм щастлива ако той ме наследи и стане певец.

Каква подкрепа сте имали в самото начало и от кого?

Имала съм подкрепата на семейството ми ,на най добрия ми приятел от детството, който е и мой пиар откакто съм популярна като Роксана , Алекси Маринов. Подкрепяше ме една от най големите ни звезди ,моя любима певица, колежка ,а вече и добра приятелка Софи Маринова . На финала на първото реалити шоу в което участвах , защото след това участвах и в “ Гласът на България “ тя се погрижи за моята визия ,подари ми обувките си и ми пожела с нейните обувки да вървя по нейните стъпки . Във второто реалити “ Гласът на България “ за което споменах отново бях финалист и получих първите се две награди. Любимка на народа и Откритие на десетилетието. Няколко дни по късно получих покана от най голямата музикална компания в България, Пайнер и подписах договор с тях и до днес работим заедно.

Музиката някога и сега ?

Аз разделям музиката на хубава и лоша ,никога нея деля на стилове и не се ограничавам ,защото всеки стил носи своята специфичност и звучене . И преди в 90-те години и сега има невероятни песни ,които карат сърцето ми всеки път да се вълнува . Всеки ден се уча повече. 

В края на денят когато се погледнете в огледалото какво виждате ?

Виждам себе си . Аз немога да играя театър и във всеки един момент съм себе си . Имам самочувствие ,защото съм обичана и харесвана жена и певица, и за мен  това внимание е комплимент  . Аз мисля, че уважението не е задължително, а трябва да го заслужаваш . Затова съм усмихната към всички, и много позитивна . Не прощавам лъжата и предателство .Веднъж предаделиме някой спира да бъде част от живота ми. 

Вашата любима дестинация за почивка?

Моите любими дестинация за почивка са Турция ,Истанбул ,Измир ,също така и Златибор в Сърбия, Белград .Обичам кухнята им на тези две държави , музиката им , певците им ,всичко. Освен България в сърцето си нося Сърбия и Турция ,но съм отворена широко към света и бих посетила и други дестинации . Въпреки всичко определям себе си като патриот и удома се чувствам най добре .

Кои са любимите хора с които обичаш да пиеш кафето си ?

Усмихнатите и позитивни хора . С моя добър приятел и пиар Алекси Маринов , с моята свекърва ,с моя татко , с моя съпруг Александър.  Имам много приятели с които се чувствам прекрасно и мога да изпия кафето си с удоволствие. 

Кои от социалните платформи имате , и коя ползваш най много?

Имам мисля всички. Instagram, Facebook, Twitter, моят YouTube канал ,както и личния ми уебсайт www.roksana.bg.  Социална съм определено, но мисля, че най много съм във фейсбук. 

Какво мислиш попринцип за реалити форматите и играчите?

Самата аз съм била в два музикални формата, след това бях в едно екстремно шоу ,казваше се “ Къртицата “ . Да обичам да гледам, да коментирам и винаги се поставям на тяхно място , и винаги се питам аз как бих постъпила . Знам ,че ме питаш за сръбския формат“ Задруга „ “ ,защото говорихме преди интервюто за това и знаеш, че го следя. Да интересно ми е обаче аз самата никога не бих участвала лично ,както и в реалити формати като “ Фермата „и “ Игри на волята “ .

Любимият ти град е ?

Моят най любим град е моя роден град Кнежа . Защото там са всички хора който обичам,  защото там съм изживяла своето детство,  защото там са мойте спомени и най красиви моменти с моята майка.  Точно на старта на моята кариера аз я загубих и това е най ужасният ден  в живота ми . Там съм родила децата си и където и да отида аз отново ще се връщам в Кнежа .

Ако можеше да върнеш времето назад, какво би поискала да си върнеш?

Щях да върна моята майка .

Кое е твоето любимо ястие ?

Много обичам да пия вода и кафе с мляко . Любимо ястие ,имам няколко.  Много обичам морски дарове и пилешки деликатеси,свежи салати, скара . Любимият ми десерт е шоколадово суфле със сладолед и кюнефе. Абе обичам да ми е пълна масата, червоугодник съм определено.

Какво мислиш ,че най много харесва и обича в теб Александър ?

Това трябва да питате него .( хахааа)
Мисля ,че усмивката ми, характера ми абе обича ме много, както и аз него.  Той наистина е любовта на живота ми . За мен любовта е да живееш живота на човека до теб ,но и той да живее твоя.  Тогава се ражда  онази магия наречена любов.  Мисля ,че при нас тези чувства са абсолютно споделени.

Твоята не сбъдната мечта е ?

Продължавам да мечтая да се снимам във филм . Въпреки, че новият ми видеоклип ,които предстои да излезе е един мини филм наистина. 

Какви планове имаш за в бъдеще? Какво предстои ?

Аз съм много емоционална ,постоянно ми се раждат някакви идеи в главата и в момента работя много сериозно минимум по десет нови неща . Непрекъснато излиза нещо, просто си ги подреждам по приоритети и едно по едно ги реализирам. Подготвям много музика за българската и сръбска сцена.  Специално за Сърбия работя по три песни една самостоятелна песен и два дуета, но няма да издавам повече нека да е изненада . Благодаря на моята публика за цялата любов, която ми дава . Затова ,че ме поставят в сърцата си ,там където са поставили своите родители ,близки и приятели. Моята публика е моята армия , аз се прекланям пред тях и още милон пъти им благодаря за тази нестихваща любов между нас .

Какво ще пожелаеш на всички посетители на твоя сайт www.roksana.bg ?

С нетърпение очаквам новогодишните и коледни празници, защото някак си тогава всички ставаме по мили ,по добри . Има много топлина в семейството , специално е и това ме прави много щастлива. Желая на всички да бъдат живи и здрави, благословени и много щастливи.

Завинаги ваша Роксана. Обичам ви !

Фотограф: Иван Стефанов

1 thought on “На Кафе с Роксана . Интервюто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *