Роксана към Драгана Миркович: Благодаря ти кралице .

Публикуваме едно към едно без редактоска намеса какво сподели ромската перла за срещата си с великата Драгана Миркович.

РОКСАНА : Вече седмица след като се върнах от снимките за новогодишната програма на DMSAT TV , продължавам да се вълнувам и съм безкрайно щастлива . Горда и благословена да имам честа да се докосна, до нея легендата
Dragana Mirkovic .


Една велика певица по велика от целият балкан ,а толкова земена ,сърцата и топла личност . След като неуспяхме да се видим в България, защото в същия ден и аз имах концерт, тя ме покани на новогодишната програма на своята телевизия . Беше велико, беше вълшебно, беше наистина като в приказките . Моята приказка която се казва Драгана Миркович. За пръв път се чувствах така особено, притеснена, щастлива, емоциите в мене имах чувство ,че вдигат поредният си тост от щастие. Устните ми пресъхнаха ,сърцето ми биеше като лудо ,честно казано не знаех как да реагирам и се оставих подвластна на емоциите си .


Обаче, тя е прекрасна дойде до мен с най красивата си и широка усмивка ,прегърна така все едно е видяла най добрата си приятелка след дълги годни .Прегърнаме със сърцето си . Разговаряхме ,смяхме се , шегувахме се въобще не позволи да има между нас каквато и да било дистанция . Хвана ме за ръка после и отидохме до елхата където и подарих своя подарък. Преди това и казах ,че тя има всичко, но това го няма, разбира се любопитство и беше още по-голямо . Подарих и картина нарисувана от сол ,един голям семеен портрет с най любимите и хора , двете и деца и съпругът и . Беше много развълнува и в топлите и очи блестяха като диаманти сълзи от радост.

Убедих се ,че най големите хора ,звезди, музиканти ,актьори са земни ,добри и почтени личности . Изпях две мои песни ,забавлявах се много , получих поздравленията на цялата сръбска естрада с добре дошла Роксана ,което отново дължа на Драгана Миркович . Тя освен красив и добър човек, беше и прекрасна домакиня ,всичко беше финно и на ниво колкото е и тя самата. Благодаря Ти Кралице ! Обичам те !
Очаквайте ме в Новогодишната програма на телевизия DMSAT.

Фотограф: Иван Стефанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *