Роксана: Ако някой има претенции може да попеем заедно

Кралицата на циганската музика в България взриви буквално социалните мрежи с поредният си пост .  Роксана се обърна към всички онези, които коментират неуважително и без каквато и да било право нейната публика и участия . Прочетете сами как им отговаря любимката на народа.  Уууу страшно!

Роксана

Щастлива съм ,че съм една от малкото популярни имена в България ,които могат да си позволят да съчетават клубната сцена, концертите заедно с личните партита и събития на моите почитатели .

Никога не съм се срамувала да пея където и да било щом срещу мен стоят хора ,които ме обичат. Никога не съм разделяла своята публика по градове, държави ,клубове, лични тържества още по-малко етонос и религия, защото на всичките места ме очакват хора, който ме обожават .

Така е било ,така е и така ще бъде.
До Роксана има свободен достъп за цялата ми армия от фенове .

За мен е чест и привилегия когато съм гост на лично парти ,сватба или бал ,защото навсякъде ме посрещат на крака ,като кралица и ме изпращат като такава .

Да чакаш 20 години , за да ожениш детето си или да отпразнуваш неговият бал са най милите и ценни моменти във всяко едно семейство. И когато на този важен и специален ден си поканил мен , да застана рамо до рамо с най близките ти , това е изключително уважение, награда ,признание и чест за мен. Щом моето присъствие носи щастие ,аз съм два пъти по щастлива в такива моменти.

А и не на последно място трябва да може да пееш, да имаш глас и репертоар за да си еднакво добър на всяка от тези сцени .

Моят пример за това винаги е била цялата сръбска, турска и като цяло балканска естрада изтакана от величия . От Шабан Шаулич до Цеца Ражнатович, от Ибрахим Татлъс до Линет, от Зафирис Мелас до Паола Фока ,от Манди Нуштила до Жадор и Флорин Салам и т.н.

🔴Надявам се да съм отговорила изчерпателно на всички, лицемери и злобари, които си позволяват да коментират с неуважение моите участия, кариера и се интересуват горещо от моите изяви .
Най вече тези, които се опитват безнадеждно да омаловажават мен, музиката ми и моите почитатели.
Ако някой има претенции може да попеем заедно !

#Завинаги_ваша_Роксана ❤️🎙

Обичам ви !

Роксана на живо ⬅️ ⬅️ ⬅️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *