Александар Илич – Дилан : Горд съм да пиша за такъв маeстрален вокал като Роксана

Балканската звезда Роксана не спира да впечатлява с глас ,визия и хубава музика. Не е тайна ,че кралицата на ромската музика през последната една година се развива успешно и на сръбската сцена . Тя вече пусна цели четри парчета в ефира на Grand Televizija, като едно от тях забелестя и в канала на Grand Production . Певицата с всеки изминал ден става все по любима на територията на цяла бивша Югославия.

Доказателство за това е и сторито в инстаграм на един от най младите,предпочитани и талантливи текстописци на Сърбия, Александър Илич – Дилан. Вчера мистър рима публикува стори с което разкри че,обичаната певица подготвя още две песни на сръбски език, чийто текстове са поверени на него .

“ Скоро нашата сцена ще има възможността да чуе две съвършени нови песни в изпълнение на Роксана. Горд съм ,че имам шанса да пиша за този мастрален вокал и дивна жена ,която със сигурност ще направи невероятна кариера и унас ,както и по целия свят “

Това пише много талантливият и популярен текстописец във своето стори. Александър работи с всички величия на сръбската сцена, а най великата за която пише е Светлана Цеца Ражнатович, позната унас като великата Цеца Величкович.

Целият балкан тръпне в очакване на всички нови проекти от Роксана. Певицата е обичан глас ,а музиката и достига до всяко сърчице .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *