Роксана избра първите 100 таланта в “ Пей с мен – Дуетът “ сезон 2  

Гласовитата певица е популярна с това, че общува лично и непрекъснато със своята публика, която всеки път нарича приятели.

След успеха на първия сезон  на “ Пей с мен – Дуетът “ и след като показа и зарадва толкова таланти ромската перла за втора поредна година се впуска в това музикално предизвикателство.

Тази година желаещите да участват са с над две хиляди повече от предходната.  Над 6000 хиляди таланти е прослушала певицата заедно със екипа си . От всички тях Роксана е избрала 100-те най-добри .

Всички тях може да видите коментирате и чуете в официалната фейсбук страница на звездата Роксана/ Roksana.

След това, следва и първи кръг в който кралицата на ромската музика ще избере кои и колко участника ще преминат в него . Очаквайте я скоро с лайф на живо от официалната и страница.

Първият талантлив почитател , спечелил първият сезон на “ Пей с мен- Дуетът “ Силви Димитров с нетърпение очаква премиерата на техният дует . Естествено Роксана не по-малко се вълнува ,защото “ Обичам те “ не е просто един дует . Тази песен е щастие и надявам се музикално бъдеще за едно талантливо българско момче , споделя с нас балканската звезда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *