Сръбската публика обяви Роксана за наследница на великата Есма Реджепова

С всеки изминал ден все по популярна и обичана е българската звезда в Сърбия . Роксана до сега е представила три от песните си на най престижната сръбска сцена, а именно Zvezde Granda и Grand Parada в ефира на Grand Televizija и TV PRVA

Не малка част от публиката и голяма част от сръбските звезди признават ,че знаят коя е тя и с удоволствие слушат нейната музика. Разбира се много от феновете се запознават с нея за първи път и впечатленията им са в полза на нашето момиче. Това доказват стотиците положителни коментари под видеата с изпълненията на певицата.

Роксана представи пред тях песните “ Казна “ в дует с Vanja Lakatoš , ромската балада “ Majko “ ,която певицата изпя в памет на майка си ,както и тоталния хит “ Kraljica “ .

Определено и трите парчета предизвикаха голям интерес ,а “ Казна “ се завъртя и ефира на телевизия DM SAT , която е собственост на балканската мега звезда Dragana Mirkovic. Не е тайна за никой, че двете певици общуват и имат прекрасни отношение една към друга .

Истински бум обаче предизвика песента “ Майко “ . В тази песен Роксана показва завидно вокално майсторство на което могат да и зависят дори школовани и дипломирани изпълнители. В част от коментарите сръбските и почитатели я сравняват с великата ромска и емблематична певица Esma Redzepova , която вече не е между нас . Определят нашата Роксана за нейна наследница.

Хита “ Kraljica “ , сръбският вариант на песента буквално избухна при съседите ни и не остави никой равнодушен. Симбиоза между Роксана и тази песен феновете определиха като, барут и огън на едно място.

Лично от нея знаем ,че подготвя не един ,а няколко чисто нови музикални проекта ,специално за сръбската публика с които иска да ги зарадва и спечели още повече. Оставаме в очакване 🙂🙃

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *