Силви Димитров: Роксана сбъдна моята мечта. Благодаря !

Вчера премиера направи един дългоочакван дует . Дуетът между Роксана и Силви Димитров ,който носи красивото име “ Обичам те “

Силви Димитров е момчето, което миналата година звездата на фолка избра за победител в музикалният си онлайн конкурс “ Пей с мен- Дуетът . “ . Певицата и тази година се впуска в това предизвикателство със втори сезон . Идеята на тази нейна инициатива е да покаже колкото се може повече от талантите на България. Тя е първият изпълнител, който записва песен със свой почитател .

След премиерата на песента вчера дуетният и партньор не скри щастието си и благодари в социалните мрежи на певицата .

СилвиДимитров: Искам да благодаря на всички приятели, които ме подкрепиха, също така искам да благодаря и на Роксана , че е сбъднала една моя голяма мечта. Благодаря ти много, бъди жива и здрава бог да е със теб и семейство ти!

Абсолютно веднага обичаната певица му отговори с коментар ,като написа , “ Силви Димитров, Обичам те! Ти си прекрасно момче и заслужаваш много. На добър час “ .

“ Обичам те “ е дело на младият композитор Даниел Димитров ,а прекрасният и чувствен текст към нея написа голямата Мариета Ангелова. За видеото изпълнителите се оставиха в ръцете на режисьора Радина Миленчева ,която успя да провокира и извади актьорският талант на гласовитата певица. За грима и косата си както винаги кралицата на ромската музика се довери отново на тандема Цецо Андреев и Емилио Стефано. Фотограф на цялата тази музикална магия е Иван Стефанов , с който Роксана обожава да работи и го определя като, нейният фотограф .

Фотограф: Иван Стефанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *