Фен подари на Роксана портрет нарисуван специално за нея

Една от най-обичаните и популярни певици в България ,Европа и на Балканите е гласовитата фолк звезда, любимата на всички ни Роксана.

Не случайно певицата в колекцията си с награди има награда “ Любимка на народа “ ,която и беше връчена в началото на нейната кариера . Това се случи преди повече от 10 години на последните 14-ти годишни музикални награди на списание “ Нов Фолк “ през 2012 година.

Роксана е популярна в шоу бизнеса не само с завидният си вокален диапазон и вокално майсторство, но и с голямото си сърце и топла усмивка . Певицата е много активна в социалните мрежи и непрекъснато е в контакт със своята публика . Невероятно близка, чиста, обичана усмихната, истинска и земна е всеки път Рокси в компанията на феновете си . От своя страна те не спират да я изненадват и правят щастлива .

Един от най-голмите и почитатели в България, Цецко Каменов на едно от нейните участия из страната, я изненада страшно много. Младежът зарадва любимата си музикална звезда с нарисуван специално за нея портрет. Роксана от своя страна го нацелува ,напрегръща и му благодари многократно за тази безрезервна любов. Ето и какво написа днес по-рано перлата в официалната си страница в Фейсбук.

Роксана: 🖼🎨Тази прекрасна картина с моя лик, нарисувана специално за мен ,ми подари тази вечер един от най-големите ми почитатели, Цецко Каменов .Той ме обича с цялата си същност на човек. Видях в очите му сълзи от радост, възхищение и любов към мен и моята музика. Заради такива страхотни хора като теб Цецко си заслужава всичко което правя . Благодаря ти ,че те имам приятелю . ОБИЧАМ ТЕ 💘

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *