Еви Аспарухов към Роксана : Благодаря ти от сърце

Кралицата на ромската музика Роксана за пореден път ни доказва какъв голям човек е тя . Човек с голямо сърце и топла душа. Може да се каже ,че популярната дива е откривателка на таланти и това ни показва вече два сезона в нейното лично онлайн реалити “ Пей с мен – Дуетът “ .

Освен любовта и към музиката, тя е една от малкото звезди ,които могат да признаят успеха на колега . Да сподели негов видеоклип и песен ,да напише хубав коментар ,което още веднъж показва каква широко скроена личност е Роксана.

Гласовитата певица днес не скри възхищението и радостта си от дебюта на новото име в Пайнер , Еви Аспарухов , които стартира своя музикален път с парчето “ Ангел мой “ . Двамата се познават от години и са много близки приятели, както със Еви така и с неговото семейство. Не отдавна в лайф ,абсолютно на живо Роксана се включи именно с него и заедно пяха повече от час за всички техни почитатели и приятели в социалните мрежи.

Публикуваме едно към едно какво написа днес фолк звездата в личната си фейсбук страница за младият изпълнител .

РОКСАНА: ❤ Щастлива съм ,че мога да споделя днес твоята първа дебютна песен . Желая ти много късмет, много хитове ,много фенове и бляскава кариера ,защото си невероятно талантлив. На добър час, Еви Аспарухов . ❤

А той и благодари от сърце за тази подкрепа ,като написа ,че за него е чест певица от нейният ранг да сподели неговата дебютна песен и да го приветства с добре дошъл.

Фотограф: Иван Стефанов/ Planet TV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *